Регресійні моделі прогнозування трафіку комп’ютерних мереж - Головченко, Віталій Борисович; Holovchenko, V. B. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Кваліфікаційне дослідження присвячене проблемі прогнозування трафіку комп’ютерних мереж.

This research is devoted to the problem of prediction traffic of computer networks.
Керівник: Стрілець Вікторія Євгенівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; прогнозування трафіку; лінійна регресія; випадковий ліс; штучний інтелект; машинне навчання; навчання з вчителем; traffic forecasting; linear regression; random forest; artificial intelligence; machine learning; teacher learning