Методичні рекомендації з виконання навчальної Інформаційно-комп′ютерної практики (тренінгу) для студентів напряму підготовки 6.030503 — “Міжнародна економіка” - Беренда, Сергій Васильович; Кошкарьова, Єлизавета Леонідівна (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2016)
В методичному виданні наведені цілі та завдання практики, порядок проходження та система оцінювання результатів (звітів) проходження практики. Методичні рекомендації містять перелік завдань як загальних, так і індивідуальних та методичних порад до їх виконання. Зміст завдань побудовано у спосіб, який найбільш широко відбиває специфіку підготовки фахівців з міжнародної економіки. Зокрема, йдеться про роботу з он-лайн базами даних провідних міжнародних інституцій таких як World Bank, UNCTAD, IMF. Перелік завдань також охоплює такі програмні комплекси як MS VISIO, MS Publisher, MS Excel, MS Word, Prezi.com, knoema.com, spark.adobe.com.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; практика; мета практики; завдання практики; міжнародна економіка; комп’ютерні програми; обробка інформації