Прийняття управлінських рішень в органах публічної влади: вчасність, ефективність, державний підхід - Негреба, Дар’я Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою дипломної роботи є проведення аналізу місця управлінських рішень в органах публічної влади і методів розробки та прийняття управлінських рішень у публічному управлінні. У кваліфікаційній роботі проаналізовано місце управлінських рішень в органах публічної влади. Розглянуто класифікацію управлінських рішень та підходів їх прийняття у органах влади. Визначено особливості управлінських рішень у публічному управлінні та окреслено шляхи підвищення ефективності прийняття управлінських рішень в умовах ризику. Проведено аналіз місця управлінських рішень у Службі безпеки України. Досліджено важливість прийняття управлінських рішень і методів розробки та прийняття управлінських рішень у публічному управлінні.

The purpose of the thesis is to analyse the place of managerial decisions in public authorities and methods of developing and making managerial decisions in public administration. The qualification work analyses the place of management decisions in public authorities. The classification of management decisions and approaches to their adoption in public authorities has been considered. The peculiarities of management decisions in public administration are determined and ways to improve the efficiency of management decision-making in risky conditions are outlined. The place of management decisions in the Security Service of Ukraine has been analysed. The importance of making managerial decisions and methods of developing and making managerial decisions in public administration has been investigated.
Management decision-making in public authorities: timeliness, efficiency, state approach
Керівник кваліфікаційної роботи: Пєнська Ірина Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; органи публічної влади; управлінські рішення; публічне адміністрування; прийняття і реалізація управлінських рішень; лідер; організація; шляхи вдосконалення; характеристика; аналіз; ефективність; public authorities; managerial decisions; public administration; making and implementation of managerial decisions; leader; organisation; ways of improvement; characterisation; analysis; efficiency