Складні синтаксичні цілі з темою «Малий Сашко» в текстовій організації кіноповісті О. Довженка «Зачарована Десна» - Кудленко, Д.С. (Харків: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Кудленко Дар’я Сергіївна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Калашник Ю. І.
Keywords: тема «Малий Сашко»; Довженко О.; «Зачарована Десна» кіноповість; складні синтаксичні цілі