Комп’ютерна модель соціальної мережі на основі концепції web 3.0 та технології блокчейн - Медведенко, Владислав Олексійович; Medvedenko, V. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою дослідження є підвищення рівня безпеки та досягнення прозорості транзакцій цифрової валюти в комп'ютерній моделі соціальної мережі, застосовуючи технологію блокчейн.

The purpose of the study is to increase the level of security and achieve transparency of digital currency transactions in a computer model of a social network, using blockchain technology.
Науковий керівник: Булавін Дмитро Олексійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; web 3.0, блокчейн; архітектура; розробка; комп’ютерна модель; безпека; прозорість; цифрова валюта; соціальна мережа; web 3.0, blockchain; architecture; development; computer model; security; transparency; digital currency; social network