Архівознавство та музейна справа в Україні : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 032 «Історія та археологія» [Електронний ресурс] - Лантух, Валерій Васильович; Lantukh, Valery Vasilyevich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Конспект лекцій розроблено на основі завдань курсу, що базується на робочій програмі дисципліни. Видання включає лекційний матеріал за програмою курсу, питання для самоконтролю та список літератури, рекомендованої для засвоєння навчальної дисципліни студентами денної форми навчання спеціальності 032 «Історія та археологія».

The lecture notes are developed based on the course objectives, which are based on the discipline's work program. The publication includes lecture material according to the course program, questions for self-control and a list of references recommended for mastering the discipline by full-time students majoring in 032 "History and Archeology".
Archaeology and museum studies in Ukraine : lecture notes for bachelor's degree students of full-time education speciality 032 «History and Archaeology» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Archaeology subjects; архів; архівознавство; архівна система; архівна українка; архівний фонд; Національний архівний фонд України; архівна справа; архівна евристика; музей; музейний предмет; соціальні функції музею; музейна комунікація; музейна справа; фонди музею; музейна колекція; обмінний музейний фонд; музейна експозиція; музейний менеджмент; музейний маркетинг; archive; archival studies; archival system; archival Ukrainian; archival fonds; National Archival Fond of Ukraine; archival affairs; archival heuristics; museum; museum object; social functions of the museum; museum communication; museum business; museum funds; museum collection; museum exchange fund; museum exposition; museum management; museum marketing