Вплив медіа на формування та управління репутацією компанії - Ноздреватих, Діана Анатоліївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню механізмів впливу медіа на репутацію компанії у сучасному інформаційному середовищі. У роботі розглядаються теоретичні основи репутації та репутаційного менеджменту, а також досліджуються технології впливу медіа на репутацію сучасних організацій.

The thesis is dedicated to tracking the mechanisms of injecting media into a company’s reputation in the current information environment. The work examines the theoretical foundations of reputation and reputation management, and also explores technologies for infusing media into the reputation of current organizations.
Керівник: Болотова Вікторія Олександрівна, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; корпоративна репутація; репутаційний менеджмент; громадська думка; медіавплив; медіатехнології; corporate reputation; reputation management; community thought; media injection; media technologies