Критика постмодернізму в європейській філософії - Федік, Роман Юрійович; Fedik, R. Yu. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою цієї дипломної роботи є виявлення впливу критики постмодернізму на сучасну філософську думку та пошук перспектив подолання його обмежень у контексті європейської філософської традиції, методом всебічного дослідження постмодернізму як філософського явища.

The work is aimed at identifying the impact of criticism of postmodernism on modern philosophical thought and finding prospects for overcoming its limitations in the context of the European philosophical tradition.
Criticism of postmodernism in european philosophy
Керівник : Перепелиця Олег Миколайович - завідувач кафедри, доктор філософських наук, доцент. Кафедра теоретичної і практичної філософії імені професора Й. Б. Шада
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; постмодернізм; критика; філософія; Європа; деконструкція; метанаративи; істина; етика; раціональність; суспільство; культура; методологія; традиція; соціальна свідомість; альтернативи; postmodernism; criticism; philosophy; Europe; deconstruction; metanarratives; truth; ethics; rationality; society; culture; methodology; tradition; social consciousness; alternatives