Управління інвестиційною діяльністю організації - Юхименко, Каріна Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Мета роботи – на основі аналізу сучасних підходів до планування, впровадження та поточної організації інвестиційних проектів розробити рекомендацій стосовно вдосконалення управління інвестиційною діяльністю на ПрАТ «Склоприлад». Об’єкт дослідження – процес управління інвестиційною діяльністю. Предмет дослідження – організація процесу впровадження та реалізації інвестиційною діяльністю на ПрАТ «Склоприлад».
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ПрАТ «Склоприлад»; економічна сутність інвестицій; інвестиційна стратегії організації