Удосконалення системи планування та прогнозування регіонального розвитку - Гайворонська, Євгенія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження процесів планування та прогнозування соціально-економічного розвитку регіонів і територіальних громад, як складової регіонального розвитку та формулювання пропозицій щодо удосконалення технологій планування та прогнозування. Об’єктом дослідження є соціально-економічний розвиток регіонів України у контексті формування та реалізації планів, прогнозів, стратегій регіонального розвитку. Предметом дослідження є удосконалення системи планування та прогнозування регіонального розвитку.
Керівник наукової роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; система планування та прогнозування розвитку регіонів України; регіональний розвиток; Тернівська територіальна громада