Кучечук, Лариса Володимирівна2023-05-092023-05-092022Організація ресторанного господарства : методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних науково-дослідних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» / уклад. Л. В. Кучечук. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022. – 40 с.УДК 641.5(075.8). О-64https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/17799Навчальне виданняМетодичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи, виконання індивідуальних науково-дослідних завдань розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» і розкривають питання, повʼязані з вивченням курсу «Організація ресторанного господарства»: зміст основних понять дисципліни, підготовка до семінарських занять, самостійної роботи студентів, поточного та підсумкового контролю, індивідуальні завдання, а також рекомендовану літературу. Видання також містить тематичний план курсу, методи навчання та критерії оцінювання, схему нарахування балів, шкалу оцінювання.ukResearch Subject Categories::SOCIAL SCIENCESResearch Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREASметодичні рекомендаціїсемінарські заняттясамостійна роботаіндивідуальні науково-дослідні завданнятуризморганізація ресторанного господарствапоточний та підсумковий контрольтематичний план курсуметоди навчаннякритерії оцінюванняметоди контролюшкала оцінюваннясхема нарахування балівресторанне господарствометоди і форми обслуговування споживачівособливості обслуговування певних контингентів споживачівзаклади ресторанного господарства різних типівОрганізація ресторанного господарства : методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних науково-дослідних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм»Other