Модель інформатизації управління закладом професійно-технічної освіти (на прикладі ЦПТО № 1 м. Харкова) - Олексієнко, Оксана Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У першому розділі розглянуто основні задачі і методи управління закладами освіти , обґрунтовано фундаментальне значення інформаційного забезпечення управління навчальним закладом і управлінської діяльності його керівника, зроблені висновки щодо вимог до нього. У другому розділі проаналізовано стан системи інформатизації управління вЦПТО№1 м.Харкова. У третьому розділі запропоновані рекомендації щодо її удосконалення описано методику і результати їх експертного оцінювання.

In the firsts ectionth emaintasks and methodsofmanagement of educational institutions are considered, the fundamental valueof informationsupport of management of educational institution and administrative activityo fitshead issubstantiated, the conclusionsconcerningrequirementstoitaremade. Thesecondsectionanalyzesthestateofthemanagementinformatizationsystemin CPTO№1 inKharkiv. Thethirdsectionoffersrecommendationsforitsimprovementanddescribesthemetho dologyandresultsoftheirexpertevaluation.
Model of informatization of management of vocational education institution (on the example of CPTO № 1 Kharkiv)
Керівник роботи: Коваленко Олена Едуардівна, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; управління; інформація; інформатизація; заклад освіти; management; information; informatization; educational institution