Організація і методика обліку, аналізу і аудиту фінансових результатів діяльності підприємства - Лахно, Юлія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та розробка теоретичних положень і практичних рекомендацій, спрямованих на удосконалення організації та методики обліку, аналізу та аудиту фінансових результатів діяльності підприємства як важливого інструменту підвищення його конкурентоспроможності та фінансової стійкостіОб’єктом дослідження виступає процес обліку, аналізу та аудити фінансових результатів діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Пирятинський сирзавод»). Предметом дослідження є сукупність теоретико-методичних засад організації обліку, аналізу та аудиту фінансових результатів діяльності підприємства.
Organization and methodology of accounting, analysis and audit of financial results of the enterprise
Керівник: Косата Інна Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; фінансовий аналіз підприємства; financial analysis of the enterprise; інвестування; investment; фінансова звітність; financial reporting; аудит; audit; облік фінансових результатів діяльності підприємства; accounting of the financial results of the enterprise