Міокардити. Перикардити : методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти студентів 5-го року навчання з дисципліни «Внутрішня медицина. Модуль Внутрішня медицина» [Електронний ресурс] - Тихонова, Тетяна Михайлівна; Шоп, Ірина Вячеславівна; Богун, Лариса В'ячеславівна; Аль-Травнех, Олена Володимирівна; Tykhonova, Tetiana M.; Shop, Iryna V.; Bogun, Larysa V.; Al-Trawneh, Olena V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У методичних рекомендаціях представлені сучасна класифікація, особливості патогенезу, клінічної картини, діагностики та лікування міокардитів, перикардитів. Для студентів 5 курсу для підготовки до практичних занять з дис-ципліни «Внутрішня медицина».

Methodological recommendations present modern classification, features of pathogenesis, clinical picture, diagnosis and treatment of myocarditis, pericarditis. For students of the 5th year to prepare for practical classes in the discipline "Internal Medicine".
Myocarditis. Pericarditis: methodical recommendations for the preparation of higher education students of the 5th year of study in the discipline "Internal Medicine. Internal medicine module" [Electronic resource]
Keywords: MEDICINE::Internal medicine::Cardiology; міокардит; перикардит; діагностика; лікування; myocarditis; pericarditis; diagnosis; treatment