Празднование годовщины основания Императорского Харьковского университета, 17-го января 1859 г., в Одессе - Сокальский, Николай Петрович; Лохвицкий, Александр Владимирович; Михневич, Иосиф Григорьевич; Гирс, Фёдор Карлович; Максимов, Н. И.; Байков, Д. А.; Котович, В. А.; Звержанский, Г. Ф.; Сокальський, Микола Петрович; Лохвицький, Олександр Володимирович; Міхневич, Йосип Григорович; Гірс, Федір Карлович (Одесса : В городской типографии, 1859)
До збірки включено хроніку святкування ювілею, вітальні телеграми від випускників Харківського університету, промови стат. радника А. П. Кузьмича, В. А. Котовича, Г. Ф. Звержанського, професорів Н. І. Максимова, Н. П. Сокальського, Д.А. Байкова, О. В. Лохвицького, інспектора Рішельєвського Ліцею І. Г. Міхневича, Ф. К. Гірса, випускників Харківського університету І. А. Толмачова, О. Лінка, К. П. Барсова.
Святкування річниці заснування Імператорського Харківського університету, 17 січня 1859 р., в Одесі
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харьковский университет; история Харьковского унвиерситета; Ришельевский Лицей; Харківський університет; історія Харківського університету; Рішельєвський Ліцей