Огляд рекомендацій Європейського товариства кардіологів з ведення пацієнтів зі шлуночковими аритміями - Жадан, Андрій Володимирович; Zhadan, Andriy Volodymyrovich; Радченко, Ольга Вікторівна; Radchenko, Olha Viktorivna (Київ : ТОВ «Медікс Груп», 2023)
У серпні 2022 році Європейське товариство кардіологів оприлюднило нові рекомендації щодо ведення пацієнтів з шлуночковими аритміями та профілактики раптової серцевої смерті. В огляді наведено основні положення цього документа.

In August 2022, the European Society of Cardiology published new guidelines for the management of patients with ventricular arrhythmias and the prevention of sudden cardiac death. The overview contains the main provisions of this document.
Review of European recommendations Society of Cardiologists on Patient Management with ventricular arrhythmias
Keywords: MEDICINE; шлуночкові аритмії; раптова серцева смерть; рекомендації; ventricular arrhythmias; sudden cardiac death; recommendations