Управління логістичною діяльністю організації в системі маркетингової політики розподілу управління логістичною діяльністю організації в системі маркетингової політики розподілу - Стасюк, Анастасія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні основи логістичної діяльності підприємства та її взаємозв’язок із маркетинговою політикою розподілу, визначено роль логістики у формуванні конкурентних переваг аграрних підприємств. Проаналізовано сучасні тенденції торгівлі агропродукцією України, особливості відновлення логістичних маршрутів та умови функціонування аграрного ринку.
Керівник: Ковальова Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; логістична діяльність; маркетингова політика розподілу; агробізнес; канали збуту; товарорух; логістичні потоки; B2B-взаємодія