Формування кадрової політики підприємства у сфері зовнішньоекономічної діяльності виклики та перспективи - Мірошниченко, Ірина Романівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні засади кадрової політики підприємства в умовах глобалізації та воєнного стану, проведено аналіз системи управління персоналом на прикладі ТОВ «БК «НОВО-БУД», визначено ключові внутрішні та зовнішні чинники, що впливають на ефективність кадрової стратегії. Розроблено заходи щодо вдосконалення кадрової політики підприємства в умовах ЗЕД з акцентом на підвищення кваліфікації персоналу, формування міжкультурної компетентності та посилення конкурентних переваг.
Керівник: Михайленко Дар’я Геннадіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; кадрова політика; зовнішньоекономічна діяльність; управління персоналом; міжнародна інтеграція; конкурентоспроможність; ТОВ «БК «НОВО-БУД»