Автобіографічний дискурс у романі В. Сосюри «Третя Рота» - Радченко, О.Ю. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Радченко Олександра Юріївна – студентка V курсу філологічногофакультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Гажа Т. П.
Keywords: автобіографічний дискурс; «Третя рота» роман; Сосюра В.