Зовнішньоекономічні відносини Федеративної Республіки Німеччина в рамках Європейського Союзу - Зінов`єва, Поліна Артемівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення особливостей здійснення ЗЕД Федеративної Республіки Німеччина в рамках ЄС.
Керівник : Коваленко Роман Сергійович, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; зовнішньоекономічні відносини Федеративної Республіки Німеччина; Європейський Союз; Німеччина; інвестиційна складова ЗЕД Німеччини в рамках ЄС