Харківський університет. – 1956, 22 грудня. – № 38 (873) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Калашник В.