Оцінка залежності розвитку туристичної індустрії від регіональних соціально-економічних передумов (випускна робота магістра) - Білоусова, В.М. (My University, 2016)
В роботі виконано аналіз соціально-економічних передумов розвитку туристичної галузі по областях України, встановлено кореляційну залежність між показниками передумов і рівнем розвитку туристичної індустрії.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: туристична індустрія; соціально-економічні передумови; рівень розвитку; регіони України; дипломна робота