Коли бібліотека стає територією натхнення - Байрамова, Каріна Іванівна; Малиновська, Валентина Михайлівна (Київ : Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, 2020)
У публікації на прикладі Центральної наукової бібліотеки ХНУ імені В. Н. Каразіна розглядаються особливості культурно-просвітницької роботи сучасної бібліотеки в умовах закладу вищої освіти. Висвітлюються основні напрями цієї діяльності, зокрема організація різноманітних виставок, шляхи адаптації бібліотеки до реалій інформаційного суспільства.
Keywords: Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; культурно-просвітницька діяльність; книжкова виставка; мистецька виставка; віртуальна виставка; масовий захід; креативний простір бібліотеки; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science