Сучасний стан транспортно-логістичної інфраструктури Індії - Гадючко, Тетяна Євгенівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження є визначення перспектив розвитку транспортно – логістичної інфраструктури Індії.
Керівник : Зайцева Анна Сергіївна, доктор економічних наук, доцент, завідувач і професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Індія; транспортно-логістична інфраструктура Індії; особливості транспортно-логістичної інфраструктури та її підсистеми