Основи вищої математики : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю С2 «Політологія» [Електронний ресурс] - Аршава, Олена Олександрівна; Arshava, Olena; Жовтоніжко, Ірина Миколаївна; Zhovtonizhko, Irіna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації містять тематичний план навчальної дисципліни; питання для самоконтролю та завдання для самостійної роботи з кожної теми; приклади розв’язання типових варіантів контрольних робіт; екзаменаційні теоретичні питання, а також зразок екзаменаційного білета. Навчальне видання призначається для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальності С2 «Політологія».

Methodical recommendations contain a thematic plan of the educational discipline; questions for self-control and tasks for independent work on each topic; examples of solving typical variants of control works; theoretical exam questions, as well as a sample exam paper. The educational edition is intended for students of the first (bachelor) level of higher education who are studying for the C2 "Political Science" specialty.
Basics of higher mathematics : methodological recommendations for independent work for students of the first (bachelor) level of higher education of specialty C2 "Political Science" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережевому режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MATHEMATICS; математична логіка; теорія множин; лінійна алгебра; аналітична геометрія; математичний аналіз; mathematical logic; set theory; linear algebra; analytical geometry; mathematical analysis