Геоморфологія : методичні вказівки для вивчення курсу - Поліщук, Л.Б. (My University, 2010)
Методичні вказівки укладено у відповідності до змісту Стандарту вищої освіти за освітньо-професійним спрямуванням « ГЕОГРАФІЯ». Методичні вказівки допоможуть студентам організувати свій час, раціонально використати навчальну літературу, підготуватись до іспитів. Навчальна література з курсу багаточисельна та суперечлива, тому дуже важливо прослухати лекції. Освоєння курсу слід починати з вивчення основних понять та термінів. Для цього необхідно користуватись відповідними словниками, довідниками, одночасно складати власний словник термінів, понять, постійно його поповнювати. Для підготовки до іспиту слід спиратись, крім визначеної у тексті методичного посібника літератури, на конспект лекцій, який допоможе скласти цілісне уявлення про рельєф Землі. Методичні посібники є незамінним посібником для самостійного вивчення курсу і підготовки до атестації з нього екстерном.
Keywords: геоморфологія; рельєф