Методичні рекомендації до виконання та оформлення курсової роботи з дисципліни «Прогнозування та соціально-економічне планування» для здобувачів вищої освіти галузі знань 28 Публічне управління спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» - Дорошенко, Ганна Олександрівна; Пєнська, Ірина Олександрівна; Сукрушева, Ганна Олегівна; Заднєпровська, Ганна Ігорівна (Харків : КП "Міська друкарня", 2021)
Методичні рекомендації складено для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В методичних рекомендаціях подано методичні та довідкові матеріали, необхідні для підготовки й оформлення курсової роботи з дисципліни «Прогнозування та соціально-економічне планування». Здобувачі вищої освіти можуть завчасно вибрати тему курсової роботи та ознайомитись з основними вимогами щодо її виконання, порядку захисту та оцінювання. Методичні рекомендації розраховані для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, викладачів.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; публічне управління; адміністрування; математичні моделі; нормативно-правові акти; прогнозування; соціально-економічне планування