Ефективність використання інвестиційних ресурсів підприємства - Кулабухов, Микита Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Здійснення інвестиційної діяльності вважається невід’ємною складовою економічного управління організацій, що вимагає визначення організаційно-економічних форм і методів управління усіма етапами інвестиційних процесів. Результатом інвестиційних бізнес-процесів на рівні окремих організацій визначається основним чином розширеним відтворенням засобів виробництва, яке потребує забезпечення відповідними ресурсами, тобто використання необхідних інвестиційних коштів. Тому, інвестиції, які спрямовані цілі модернізації виробництва, вилучаються із процесу розширеного відтворення на період необхідний для введення в дію основних засобів. Ціллю кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних засад, проведення аналізу та опрацювання напрямів результативного застосування інвестиційних ресурсів компанії в сучасних умовах. Предметом дослідження є теоретичні засади і практичні аспекти, щодо формування та підвищення ефективності використання інвестицій.
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ПАТ «Укртелеком»; інвестиційні ресурс підприємства; економічні аспекти діяльності ПАТ «Укртелеком»