Організація туристичних подорожей: методичні вказівки з виконання курсових робіт - Грицак, Ю.П.; Шамара, І.М. (My University, 2016)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту курсових робіт із наведенням прикладів оформлення різних елементів роботи, для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм».
Keywords: туризм; курсова робота; туристичні подорожі