Сучасні тренди в рекламі та їх застосування підприємствами - Рискальчук, Альона Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання сучасних тенденцій у рекламній діяльності, їх впливу на маркетингові стратегії підприємств, а також практичні аспекти впровадження новітніх технологій у рекламну діяльність. Проведено аналіз рекламної діяльності ТОВ «ШОКООООООООЛАД», включаючи фінансові показники, SWOT-аналіз і оцінку маркетингових інструментів. На основі дослідження запропоновано рекомендації щодо вдосконалення рекламної стратегії підприємства, зокрема впровадження персоналізованої реклами, використання соціальних мереж та інструментів інтернет-маркетингу. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – впровадження сучасних трендів у рекламну діяльність сприятиме підвищенню конкурентоспроможності підприємства, збільшенню його ринкової частки та зростанню фінансових показників.
Керівник: Михайленко Дар’я Геннадіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; реклама; маркетинг; цифрові технології; персоналізація; соціальні мережі; інтернет-маркетинг; тренди