Управління якістю спортивних послуг - Зеньковець, Оксана Євгенівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В умовах сучасного розвитку спортивних послуг необхідні нові теоретичні, концептуальні та практичні підходи до дослідження процесів управління якістю спортивних послуг, зокрема практики багатофакторного управління, що забезпечує досягнення конкурентоспроможності спортивних послуг, а також формування механізму управління якістю спортивних послуг на рівні спортивної організації. Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробці рекомендацій з удосконалення механізму управління якістю спортивних послуг. Об'єктом дослідження є спортивні послуги, що надаються фізкультурно-спортивною організацією Футбольний клуб «Оболонь». Предметом дослідження є підходи, методи та механізм управління якістю спортивних послуг, а також процеси взаємодії економічних суб'єктів мезо- та мікроекономічного рівня щодо розвитку спортивних послуг.
Quality management of sports services
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; спортивні послуги; sports services; якість послуг; quality of services; конкурентоспроможність фізкультурно-спортивних організацій; competitiveness of sports organizations; управління якістю; quality management