Трансформація бізнес-моделі промислового підприємства в сучасних умовах - Блажко, Ілля Михайлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета дослідження – на основі систематизації концептуальних основ бізнес-моделювання ЕСС розробити організаційно-управлінський механізм спільного використання активів на основі В2В цифрової платформи. Об'єктом дослідження є бізнес-моделі економіки сумісного споживання. Предметом дослідження є організаційно-управлінські та економічні відносини, що складаються в процесі спільного використання недовикористаних активів, а також їх вплив на трансформацію бізнес-моделей підприємств України.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; економіка спільного споживання (ЕСС); умови впровадження бізнес-моделі спільного споживання активів підприємствами; проблема недовикористаних активів; інноваційна В2В цифрова платформа