Роль розподілу доходів населення в формуванні та функціонуванні середнього класу - Кім, М.М.; Чатченко, Т.В.; Дефорж, С.Ю. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
В статті розглянуто роль розподілу доходів населення і політики їх перерозподілу в формуванні та функціонуванні середнього класу.
Keywords: середній клас; доходи населення; фактори диференціації його доходів; державна політика перерозподілу доходів