Харківський університет. – 1956, 1 грудня. – № 35 (870) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Видавництво Харківського університету, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Калашник В.