Соціологія. Робоча програма навчальної дисципліни (Філологія) - Нікулін, В.С. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2010)
Нікулін В.С., кандидат соціологічних наук, ст. викладач кафедри політичної соціології.
Keywords: робоча програма навчальної дисципліни; соціологія; філологія; журналістика; кредитно-модульна система