Сталінські кадри. – 1956, 3 березня. – № 9 (844) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета