Особливості копінг-стратегій у жінок з різним рівнем емоційного інтелекту - Тернопол, Ю. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Бакалаврська робота присвячена вивченню актуального питання особливостей копінг стратегій жінок з різним рівнем емоційного інтелекту. У роботі було проаналізовано поняття, та різновиди копінг-стратегій та емоційного інтелекту взаємозв’язки рівня емоційного інтелекту з копінг- стратегіями. Визначено поняття копінг, копінг поведінка, копінг-стратегії, емоційний інтелект. Підібрано методики для дослідження копінг-стратегій та рівня емоційного інтелекту особистості, обгрунтовано та здійснено їх дослідження.

This bachelor's thesis explores the pertinent issue surrounding the coping strategies employed by women with varying levels of emotional intelligence. The investigation delves into the definitions and varieties of coping strategies and emotional intelligence, as well as the interrelation between emotional intelligence levels and coping strategies. Key concepts such as coping, coping behavior, coping strategies, and emotional intelligence are elucidated. Appropriate methodologies for studying coping strategies and the level of emotional intelligence in individuals are meticulously chosen, justified, and implemented.
Peculiarities of coping strategies in women with different levels of emotional intelligence
Керівник роботи: Лісеная Алла Михайлівна, старший викладач кафедри психологічного консультування і психотерапії
Keywords: SOCIAL SCIENCES; копінг-поведінка; coping behavior; копінг-стратегії; coping strategies; емоційний інтелект; emotional intelligence; класифікація стратегій; classification of strategies