Регулювання сучасних аспектів проведення митної експертизи продовольчих товарів - Мірзагаєва, Ельвіра Расулівна; Mirzagaeva, E. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретичних засад та практичних положень щодо регулювання сучасних аспектів проведення митної експертизи продовольчих товарів, сучасної товарознавчої експертизи, асортименту, якості та безпечності кавової продукції, що користується попитом у споживачів та реалізується в торговельній мережі м. Харкова, її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України. Результати розробок можуть бути застосовані у практичній діяльності підприємств.

The master's qualification work is devoted to the study of theoretical principles and practical provisions on the regulation of modern aspects of customs examination of food products, modern commodity examination, assortment, quality and safety of coffee products that are in demand among consumers and are sold in the retail network of Kharkiv, its customs clearance when moving across the customs border of Ukraine. The results of the developments can be applied in the practical activities of enterprises.
Regulation of contemporary aspects of customs inspection of food products
Керівник: Чорна Тетяна Олександрівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри маркетингу та торговельного підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; митне регулювання; митна експертиза; товарознавча експертиза; асортимент; якість; безпечність; митний режим; митне оформлення; customs regulation; customs examination; commodity examination; assortment; quality; safety; customs regime; customs clearance