Проблемно-жанрова парадигма сучасного молодіжного журналу (за матеріалами видань «Молоко» та «Екстрим» за 2007–2008 роки) - Блажеєвська, Ю.М. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Блажеєвська ЮліяМиколаївна – студентка III курсуфілологічного факультету (відділення журналістики) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Лаврик О. В.
Keywords: проблемно-жанрова парадигма сучасного молодіжного журналу; «Молоко» видання; «Екстрим» видання; сучасний молодіжний журнал