Співпраця бібліографів з видавництвами, авторами - Полякова, Юліана Юріївна (My University, 2020)
Публікація присвячена розкриттю нового напряму діяльності Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна – співпраці фахівців науково-бібліографічного відділу з видавництвами та окремими авторами у справі підготовки до друку наукової, науково-популярної, довідкової літератури.
Keywords: науково-бібліографічний відділ Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна; видання з історії м. Харкова та університету; літературне редагування; бібліографічне редагування; коментарі; примітки