Огляд розвитку психології здоров’я в Україні за останні роки - Луценко, О.Л. (My University, 2016)
Огляд здобутків української психології здоров’я за останній період, а саме, 2013 – 2015 роки, який включає аналіз статей, конференцій, дисертацій, посібників, монографій тощо.
Для збору інформації були використані пошукові системи мережі Інтернет: Google та Google Scholar. Пошуковими категоріями виступали статті, конференції, дисертації/автореферати дисертацій, посібники/підручники, монографії та програми дисципліни «психологія здоров’я».
Keywords: психологія здоров'я; українські публікації