Аналіз експресії гену PSA з метою ранньої діагностики раку передміхурової залози - Вдовіченко, Н.І.; Воробйова, Л.І.; Мікулінський, Ю.Є.; Кульшин, В.Є. (Тернопільский державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, 2009)
Метою нашого дослідження було визначити наявність вільної мРНК гена PSA у сироватці крові як додаткового діагностичного маркера у хворих з гіперплазією та раком простати. Отримано теоретичні передумови для застосування даного методу при діагностиці раку передміхурової залози.
АНАЛИЗ ЭКСПРЕССИИ ГЕНА PSA С ЦЕЛЬЮ РАННЕЙ ДИАГНОСТИКИ РАКА ПРЕДСТАТЕЛЬНОЙ ЖЕЛЕЗЫ
ANALYSIS OF PSA GENE EXPRESSION WITH THE PURPOSE OF EARLY PROSTATE CANCER DIAGNOSTICS
Keywords: генетика; рак передміхурової залози; простатичний специфічний антиген; мРНК PSA