Управління грошовими потоками в системі ризик-менеджменту банку в умовах цифрової економіки - Коломієць, Юлія Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Дисертаційна робота присвячена комплексному розв'язанню нагальної проблеми формування ефективної системи управління грошовими потоками у банківських установах в контексті прискореного розвитку цифрової економіки. Дослідження зосереджено на розробці сучасного теоретико-методичного інструментарію для підвищення точності оцінки та прогнозування ключових банківських ризиків, що є запорукою фінансової стійкості та конкурентоспроможності в умовах фінансово-технологічної трансформації.
Науковий керівник: Кочорба Валерія Юріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри банківського бізнесу та фінансових технологій Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; банк; грошові потоки; ризик-менеджмент; цифрова економіка; цифровізація; банківські ризики; кредитний ризик; валютний ризик; кіберризик; моделювання; машинне навчання; прогнозування; стрес-тестування; фінансова стійкість; стратегічне управління ризиками