Управління депозитною політикою комерційного банку - Чжань, Цихуі (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Одним із ключових моментів у формуванні депозитної політики є ретельний аналіз економічної кон'юнктури та прогнозування її розвитку. Банк повинен уважно вивчити макроекономічні показники, такі як інфляція, процентні ставки та рівень безробіття, для встановлення найбільш вигідних умов для залучення та утримання депозитів. Метою роботи є теоретичне та практичне обґрунтування механізму управління депозитною політикою комерційного банку. Об’єктом кваліфікаційної роботи є процеси, що впливають на формування депозитної політики комерційного банку. Предметом дослідження є теоретичні та практичні підходи до аналізу депозитної політики банку.
Managing the deposit policy of a commercial bank
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; комерційні банки; commercial banks; депозитна політика; deposit policy; депозитні операції; deposit operations; аналіз фінансових результатів; analysis of financial results