Державне регулювання системи медичного страхування в Україні - Борщова, Злата Геннадіївна; Borshchova, Zlata Hennadiivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є науково-теоретичне обгрунтування та розробка практичних пропозицій з удосконалення системи медичного страхування на загальнодержавному рівні.
State regulation of the health insurance system in Ukraine
Науковий керівник роботи: Меляков Антон Володимирович, кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; державне регулювання; медичне страхування; ЗПУА-3-24