Процесс перевода как речемыслительная деятельность - Безугла, Л.Р.; Ейгер, Г.В. (Харків : ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2017)
Стаття у Віснику Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Серія «Іноземна філологія. Методика викладання іноземних мов». Випуск 85.
Keywords: высказывание; деятельность; единица перевода; коммуникация; контекст; процесс перевода; содержание; сознание; форма