Тайм-менеджмент : методичні рекомендації до семінарських занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» [Електронний ресурс] - Хижняк, Лариса Михайлівна; Khyzhniak, Larysa Mykhailivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичне видання містить матеріали до тем семінарських занять, тестові завдання і рекомендовану літературу, завдання до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Тайм-менеджмент». Теоретичні основи тайм-менеджменту і прикладні аспекти тайм-менеджменту розкривають теми: тайм-менеджмент: сутність і затребуваність у сучасному світі; соціальний час і простір як форма буття соціальних явищ і процесів; базові концепції і дослідження часу у контексті тайм-менеджменту; методи та інструменти тайм-менеджменту; менеджмент робочого часу; менеджмент вільного часу; основи особистісного тайм-менеджменту; тайм-менеджмент у міжнародних відносинах: огляд проблем.

The study guide contains materials for seminar topics, test tasks and recommended reading, and assignments for independent work in the discipline of Time Management. The theoretical foundations of time management and applied aspects of time management cover the following topics: time management: essence and demand in the modern world; social time and space as a form of existence of social phenomena and processes; basic concepts and research of time in the context of time management; methods and tools of time management; working time management; free time management; basics of personal time management; time management in international relations: an overview of problems.
Time management: methodical recommendations for seminars and independent work for higher education students majoring of the first (bachelor's) level in 291 «International Relations, Public Communications and Regional Studies» of the educational and professional program «International Relations» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; тайм-менеджмент; соціальний час і простір; методи та інструменти тайм-менеджменту; менеджмент робочого часу; менеджмент вільного часу; особистісний тайм-менеджмент; тайм-менеджмент у міжнародних відносинах; time management; social time and space; methods and tools of time management; working time management; free time management; personal time management; time management in international relations