Управління мотивацією персоналу на підприємстві - Грицай, Віталій Іванович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає в обґрунтуванні теоретичних основ мотивації персоналу, проведенні комплексної оцінки діючої системи мотивації та розробленні рекомендацій щодо її вдосконалення з урахуванням сучасних тенденцій та прогнозів розвитку організаційного середовища.
Керівник наукової роботи: Тонєва Кристина Валеріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; мотивація персоналу; організаційне середовище; стимулювання персоналу; управління трудовою діяльністю