Порушення провідності серця : методичні рекомендації для підготовки студентів 5 курсу до практичних занять з дисципліни "Внутрішня медицина. Модуль Внутрішня медицина" - Тихонова, Тетяна Михайлівна; Аль-Травнех, Олена Володимирівна; Богун, Лариса Вячеславівна; Шоп, Ірина Вячеславівна; Tykhonova, Tetiana M.; Al-Trawneh, Olena V.; Bogun, Larysa V.; Shop, Iryna V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
У методичних рекомендаціях представлені сучасна класифікація, особливості патогенезу, клінічної картини, діагностики та лікування порушень провідності серця. Для студентів 5 курсу для підготовки до практичних занять з дисципліни «Внутрішня медицина. Модуль Внутрішня медицина»
Cardiac conduction disorders: methodological recommendations for preparing 5th-year students for practical classes in the discipline "Internal Medicine. Internal medicine module"
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: MEDICINE; провідна система серця; синусовий вузол; атріовентрикулярна блокада; внутрішньошлуночкові блокади; електрокардіографія; conduction system of the heart; sinus node; atrioventricular block; intraventricular blocks; electrocardiography