Порушення честі, гідності та ділової репутації публічної особи в засобах масової інформації - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2019)
Діяльність засобів масової інформації пов’язана з поширенням інформації, у тому числі про публічних осіб, серед населення. У випадку поширення недостовірної інформації може бути змінена суспільна думка про публічну особу, суспільний образ, її імідж, а це спонукає публічних осіб відновлювати свою честь, гідність та ділову репутацію.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE